Joyce

  • Borsten
    DD
  • Specialiteiten
    diep pijpen en zoenen

Hoi ik ben Joyce

een lieve ondeugende dame van half in de 30

100% Nederlands ik heb een normaal postuur en grote borsten cup DD

Mijn specialiteiten zijn heerlijk diep pijpen en zoenen

Verders is alles bespreekbaar op de kamer kusjes joyce

Reviews van Joyce

"Vanavond om 09-05-2023 17:30 had ik een afspraak met Joyce, hierbij mijn recensie: Vandaag ben ik bij Joyce geweest, de foto's en uitleg op haar pagina beloofden veel goeds, maar deden te kort aan het echte contact. Toen ze mij ophaalde viel mijn mond open, wat een prachtige vrouw stond hier voor mij. We gingen naar boven en ze is zo fijn en rustig en stelde mij meteen geheel op mijn gemak. Na het douchen gingen we lekkker naast elkaar liggen en toen begon het beste uur van mijn leven. Ze is leuk, gezellig, sexy, sensueel en ze weet precies wat ze moet doen om het maximale genot bij je naar boven te brengen. Joyce ik kom zeker heel snel weer terug. Bedankt voor de onvergetelijk geweldige ervaring!"
Mail van een bezoeker
"Ik was gisteren bij Joyce geweest wat is dat een klasse gezelschap dame tot de volgende week gr. Willemtel"
Mail van een bezoeker
"23-01-2024 Wat een verschijning zeker blind date waardig . Mooi verzorgd , hygiënies, lekker glad poesje en pijpen voor een 10 . Tot snel Henk"
Mail van een bezoeker via de site HuizeSandra.nl
"24-01-2024 Ik was vandaag bij joyce , ik had de recensies gelezen en was we heel nieuwsgierig geworden. Er was niets gelogen wat een pure mooie vrouw en heel sociaal . Nog nooit z'on orgasme in mijn leven gehad en ik draai al wat jaartjes mee, in goed overleg voldeed ze aan al mijn wensen pfffff de vrouw van mijn dromen xxx tot snel Kom snel terug voor een trio met mijn vrouw, gaat zeker een top date worden. Jan "
Mail van een bezoeker via de site HuizeSandra.nl

Mail ons jouw ervaring met Joyce