Joni een super lekkere stevige vrolijke meid

 • Leeftijd
  24
 • Lengte
  174
 • Haarkleur
  bruin/rood
 • Ogen
  Groen
 • Postuur
  flink
 • Borsten
  D cup
 • Specialiteiten
  weet ik nog niet maar laat ik jullie snel weten

Hi mijn naam is Joni, een leuke goedlachse meid met een maatje meer.
Ik ben 174 zonder hakken en heb een mooie D-cup.
Voor leuke spannende avontuurtjes kun je zeker bij me terecht maar ook voor een gfe.
Heb je wensen laat het me vooral weten! Ik geniet pas als ik weet dat jij dat doet.
Orale sex wind me op en zoenen vind ik heerlijk.
Trios vind ik heerlijk en ook lesbische shows zijn mogelijk.
Golden showers en lichte sm kunnen in overleg en anaal vind ik heerlijk zolang het met passie gebeurt.
Een nieuwe ervaring op je bucketlist kunnen zetten is toch wat iedereen wilt? Met een volle jonge meid die van haar werk houd moet dat zeker goed komen!

recensies bron: email site Huize Sandra 

23-09-2020  19.55

Message Body:
Hoi lieve Joni,

Enorm van je genoten afgelopen 10 september.
1e keer met je, maar ik wist gelijk dat het goed zat.
Eind oktober kom ik je graag weer opzoeken mits corona geen roet in het eten gooit.
Ik heb lekker van je gesmuld. Je bent een heerlijke toffe vrouw met een lekker lichaam.
Kijk alweer enorm naar je uit!!!

Hele dikke kus, John

 

 

recensies bron Hookers.nl

Een week geleden HS bezocht op de bonnefooi om te zien wie er aanwezig waren. Allereerst een leuk spontaan contact met gastvrouw Hilda bij wie je je gelijk op je gemak voelt. Er waren een vijftal dames die zich kwamen voorstellen waaronder de goedlachse Joni.
Na een kort overleg met de gastvrouw waarin ik aangaf normaal niet als eerste instantie een vollere dame te kiezen gaf ik aan toch wel gecharmeerd te zijn van haar mooie, vrolijke uitstraling!
Ik kreeg te horen dat Joni een sensueele dame is waarvan je geen spijt zou krijgen. Gastvrouw Hilda had absoluut gelijk en daar heb ik ze achteraf heel vriendelijk voor bedankt want wat is dit een toppertje!
Joni is een dame die met gevoel en passie zich helemaal kan geven en zij heeft een puur, hoog GFE gehalte!
Gaan wij samen naar de kamer vroeg ze lief lacherig en ze hoopte al dat ik haar zou kiezen. Joni is een vrolijke en lieve dame met een sexy blik uit haar ogen. Zacht karakter en een meid die puur is. Op de kamer het gebruikelijke tafereeltje en gezellig op bed beland waar we al kletsend al snel over gingen naar het zoenen… Wauw wauw wauw, wat kan deze dame hartstochtelijk zoenen en zie je haar ook ontspannend genieten hiervan. Ik was verrast door het feit dat ze een vollere dame is dat je haar niet bestempeld als dik ofzo want het klopt gewoon allemaal. Al zoenend en verkennend merk je dat het puur en echt is wanneer je haar hoort kreunen en ziet kronkelen. Joni was tijdens het zoenen al heerlijk nat geworden en dat is een groot pluspunt dat er geen klodders glijmiddel of andere tubes te voorschijn komen. Met mijn tong haar heerlijke kutje mogen likken die heerlijk fris en glad aanvoelde. Borsten waar je heerlijk mee mag spelen en een genot om in te knijpen en haar tepels te likken. Vervolgens draaide we ons om en nam ze mijn jongeheer ter hand en vervolgens door in haar mond. De dame is een ervaren pijpster of ze heeft heel veel talent. Vervolgens ging ze on top en gleed hij zo bij haar naar binnen. Zoals alles doet ze met passie en gevoel en dat merkte je gelukkig ook tijdens het neuken. Sensueele en zwoele bewegingen in een tempo van dat ze er zo lang mogelijk van wilt genieten en gelukkig niet dat ze je zo snel mogelijk klaar wilt laten komen. Tijdens het neuken is het een genot om haar ondeugende sexy blik te aanschouwen om vervolgens wanneer je klaar komt haar te zien genieten. Gelukkig had ik 3kwartier met haar gepland maar het was zo voorbij maar kon eigenlijk nog wel een tijd met haar doorgaan. Al zoenend verlieten we de kamer naar beneden en zeiden we gedag maar geen vaarwel! Want dat zag ik aan haar twinkelende ogen. Wat was dit een goede match van 2 personen en er gaan nog zeker heel veel spannende uurtjes komen met elkaar want dit was nog maar het begin!
Lieve mooie Joni, het was de derde keer dat ik bezocht. Het was nòg fijner dan de keren hiervoor.
We hebben eerst lekker gedouched, daarna gekletst, gestoeid, gelachen en nog meer gepraat en samen een sigaretje gerookt en ‘t zo gewoon goed gehad!Wat zit er veel in je. Wat geef je veel en op een mooie lieve betrokken manier.
Je bent lekker mollig. Je bent flink aan het sporten en dat voel je aan je armen en je kracht.Wees zuinig op jezelf.
Ik kom graag bij je terug?
whyshy heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel
20-07-19, 06:21
Hele lieve meid,goede lachspieren ,goed om mee te kroelen ,veel vrouw, zorgzaam.
GFE super lekker laagdrempelig
alles top, echt aanrader.
Ze geeft aan wat ze wil en geeft wat je vraagt.
Bmdre heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

11-07-19, 21:48

Joni is een erg lieve en spontane opgeruimde meid. Het was de tweede keer dat ik haar bezocht.
Omdat ik het warm had, vroeg vooraf ik of we eerst samen konden douchen. Dat vond zij fijn en ik natuurlijk ook.Ik had vanmiddag een top uur met haar samen.
We hebben gevreeën, gelachen en gepraat.Dank je Joni, je bent invoelend en je luistert echt goed, een uur, wat mij betreft, met G.F.E.!
**Je hebt een prachtig mooi figuur waar jezelf terecht trots op bent en waar je mij van van laat genieten.
Het ga je goed, en nogmaals bedankt Joni!

whyshy heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel:

06-07-19, 00:04

Ik heb een superleuk half uur gehad op de kamer met Joni. Je moet van stevige dames houden (en dat doe ik), en haar met respect behandelen, je krijgt er een GFE voor terug. Ze zoent heerlijk sensueel, de sex was gewoon goed.
genietvansex heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: