Naomi

 • Leeftijd
  25
 • Haarkleur
  blond
 • Ogen
  bruin
 • Borsten
  D cup

Reviews van Naomi

"Vorige week bij Naomi geweest. Heb al meerdere positieve ervaringen bij HS maar Naomi staat zeker op een topplek. Mooi en lief meisje en op mijn vraag of ik met haar mocht zoenen zei ze " niet met iedereen maar met jou wel". Dus snel naar boven met haar. Ze heeft een goed figuur. Zachte huid. Haar borsten zijn natuurlijk en wat verkleind maar nog groot genoeg dat ze lekker heen en weer zwaaien bij het neuken. Lekkere billen die je goed vast kunt pakken. Tegen wat extra betalen was ze ook bereid tot prostaatmassage. Eerst lkeer gezoend. Pijpen was ok maar ging niet diep in haar keeltje (anders was ik toch te snel gekomen dus dat was prima). Lekker 69 flink haar kutje gebeft waarbij ze het op een gegeven moment wel te gevoelig vond worden. Afgemaakt in reverse cowboy. Al met al top GFE. Wil wel eens een trio met haar."
Hookers.nl
"Ondanks enige drukte privé wilde ik graag voor 2e keer naar Naomi de eerste keer was erg goed en dacht nu nog vakantie en tijd dus gauw bellen Naomi kwam.binnen en zag er weer adembenemend uit ..charmant en liefals.je goede hygiene dus schoon ..gewassen ..geschoren ....tanden gepoetst en noem maar op wat voor mij normaal is dan heb je een GFELogisch dat elk meisje dat fijn vind afgezien daarvan vind ik.haar eigenlijk ook bijzonderDank je wel Naomi voor wederom een fijn moment ga je vast nog een keer zien maar zal.even durenX"
Hookers.nl (sportivio)
"Oorspronkelijk geplaatst door Silicon Hoi Garrow, dank voor je tip! Kun je iets meer vertellen over haar uiterlijk? Op de HS site staan geen foto’s. Bij voorbaat dank! Zeker, Ze is blond 1,70 of iets langer. Slank postuur Lekker volle borsten, wel silicone maar geen ballonnen. Mooie benen"
Hookers.nl
"Het verbaasd me dat er voor deze prachtige nieuwe verschijning bij Huize Sandra nog geen recensies zijn. Ze werkt er inmiddels toch alweer een paar weken.Noami is een zeer leuke en lieve meid welke met plezier het vak beoefend. Ze heeft een prachtig lichaam mooi gezicht en paar lekker borsten! Herhalings gevaar heel hoog....Naomi tot de volgende keer! garrow"
Hookers.nl (Garrow)
"29-11-2023 Het was mijn eerste keer huize sandra, En heb deze dame geboekt op een zondag, omdat ik haar t knapst vond van de mensen die toen werkte. Ik was erg gespannen en alles daar voelde ongemakkelijk aan. Maar Naomi stelde vragen, en kletste wat en moest wellis lachen om mijn opmerkingen, Dit stelde me wat meer gerust, en hierdoor ontspande ik iets meer. Naomi ziet er erg mooi uit, ze heeft de vetjes op de juiste plekken zullen we maar zeggen haha. En mooie grote borsten. Het pijpen was okee, zelf hou ik daar niet heel veel van, ben meer van het echte werk haha. De seks was fijn, ze heeft een mooie vagina, en niet van die uitgestoken hangende lippen haha. Uiteindelijk opt eind nog wat gedouchet met haar, mijndrankje opgedronken, en door haar uitgelaten naar de voordeur en haar een kus gegeven bij het weggaan. Ze gaf ook me drankje aan op t einde uit haar eigen. Ze adviseerde welglijmiddel omdat de condoom was gescheurd, toenhij was gescheurd schoot ze niet in paniek, Uiteindelijk wel beter als dat nietgebeurd en je daarna direct handelt, maar ze liet mij nog steeds doorgaan. Ze zei dat glijmiddel het ''gevoel'' niet verminderd, wat ikzelf wel vind, maar ze legde uit dat de condoom dan minder snel scheurt. Eind conclusie escortbedrijven zijn niet iets voor mij! Maar had deze ervaring en dag voor geen goud willen missen, Het is echt een aanwinst voor je levenservaringen omdit een keer meetemaken. Ik wens Naomi en jullie bedrijf het beste, ik vond alles fijn bij jullie dus de muziek, ruimtes, muziek, hygiëne, vriendelijke ontvangst, drankje, prijzen waren okee. Deze recensie maak ik uit dankbaarheid voor mijn ervaring, en support naar jullie toe. Groet, Paul"
site Huize Sandra

Mail ons jouw ervaring met Naomi