Naomi

Nu aanwezig
 • Leeftijd
  25
 • Haarkleur
  blond
 • Ogen
  bruin
 • Borsten
  D cup

Resencies bron Hookers.nl:

Vorige week bij Naomi geweest. Heb al meerdere positieve ervaringen bij HS maar Naomi staat zeker op een topplek. Mooi en lief meisje en op mijn vraag of ik met haar mocht zoenen zei ze ” niet met iedereen maar met jou wel”. Dus snel naar boven met haar. Ze heeft een goed figuur. Zachte huid. Haar borsten zijn natuurlijk en wat verkleind maar nog groot genoeg dat ze lekker heen en weer zwaaien bij het neuken. Lekkere billen die je goed vast kunt pakken. Tegen wat extra betalen was ze ook bereid tot prostaatmassage. Eerst lkeer gezoend. Pijpen was ok maar ging niet diep in haar keeltje (anders was ik toch te snel gekomen dus dat was prima). Lekker 69 flink haar kutje gebeft waarbij ze het op een gegeven moment wel te gevoelig vond worden. Afgemaakt in reverse cowboy. Al met al top GFE. Wil wel eens een trio met haar.
Ondanks enige drukte privé wilde ik graag voor 2e keer naar Naomi
de eerste keer was erg goed en dacht nu nog vakantie en tijd dus gauw bellen
Naomi kwam.binnen en zag er weer adembenemend uit ..charmant en liefals.je goede hygiene dus schoon ..gewassen ..geschoren ….tanden gepoetst en noem maar op wat voor mij normaal is dan heb je een GFELogisch dat elk meisje dat fijn vind afgezien daarvan vind ik.haar eigenlijk ook bijzonderDank je wel Naomi voor wederom een fijn moment ga je vast nog een keer zien maar zal.even durenX
sportivio heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: 
Oorspronkelijk geplaatst door Silicon
Hoi Garrow, dank voor je tip! Kun je iets meer vertellen over haar uiterlijk? Op de HS site staan geen foto’s. Bij voorbaat dank!

Zeker,
Ze is blond 1,70 of iets langer.
Slank postuur
Lekker volle borsten, wel silicone maar geen ballonnen.
Mooie benen

Het verbaasd me dat er voor deze prachtige nieuwe verschijning bij Huize Sandra nog geen recensies zijn.
Ze werkt er inmiddels toch alweer een paar weken.Noami is een zeer leuke en lieve meid welke met plezier het vak beoefend.
Ze heeft een prachtig lichaam mooi gezicht en paar lekker borsten!
Herhalings gevaar heel hoog….Naomi tot de volgende keer!
garrow heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel