Elena

Aanwezig van 11:00 tot 22:00
 • Leeftijd
  eind 30
 • Haarkleur
  lang blond
 • Postuur
  slank
 • Borsten
  C cup

Elena is Engelstalig en vandaag 11 December begonnen bij Huize Sandra

 

 

Reviews van Elena

"Gisteren zag ik op de website dat er een nieuwe dame was gestart bij Huize Sandra, Elena. Omdat ik daar vrijwel wekelijks bezoekje aan breng en daardoor de meeste en meiden en alle kamers ken, twijfelde ik geen moment en heb ik gisterenavond direct een afspraak met Elena ingepland. Zonder uitzondering, vind ik namelijk alle dames van Huize Sandra toppers en voel ik mij daar elke week weer welkom en op m'n gemak. Een blinddate met Elena durfde ik daarom wel aan. En een heerlijke date was het! Deze Russische is lief en bescheiden. Prachtige ogen om in te verdrinken en een heerlijk klein kontje. Ook heeft ze heerlijke borsten, waar ik niet vanaf kon blijven.  :-) Haar cupmaat is wel wat kleiner dan in haar profiel staat vermeld, maar dat mocht de pret niet drukken. Want ze tongzoent heerlijk! Ze bouwde de spanning goed op, waardoor de ontlading in haar strakke kutje echt een voldaan gevoel gaf. Daarna gaf ze mij nog een ontspannende massage en hebben we, na heerlijk, lang en sensueel tongzoenen afscheid genomen. Als Als blijk van waardering heb ik haar een flinke fooi gegeven en afgesproken om elkaar snel weer te zien. Misschien volgende week al! :-) Elena, bedankt, je bent een ook topper!"
Mail van een bezoeker
"Gisteren, 15-02-2024 bij HS geweest en een afspraak met Elena gemaakt. Na de financiële afhandeling heb ik van de eerste tot de laatste minuut (60) van deze ontzettend lieve en geile vrouw genoten. Het was is een woord geweldig. Ik kom zeker nog een keertje terug bij deze vrouw Lieve Elena, bedankt voor dit heerlijke avontuur xxxxx"
Mail van een bezoeker via Email: huizesandra.nl
"Vandaag na 3 weken Huize Sandra weer bezocht. Vriendelijke ontvangst bij openingstijd om 11:00 uur. Keuze uit 2 mooie dames. Samantha, echt een toppertje maar deze had ik de vorige keer al ontmoet vandaar de keus op Elena. Echt een geweldige ervaring met haar beleefd. Deze vrouw weet precies wat een man nodig heeft en verwend je ook echt tot de laatste minuut. Kom zeker binnenkort nog eens terug voor een vervolg afspraak met haar. Dankjewel lieve schat. Martin uit Zierikzee."
Mail van een bezoeker via Email: huizesandra.nl

Mail ons jouw ervaring met Elena