Jenna een bloedmooie blonde

Nu aanwezig
 • Leeftijd
  21
 • Lengte
  1,68
 • Haarkleur
  donkerblond lang haar
 • Ogen
  blauw/groen
 • Postuur
  slank
 • Borsten
  cup C
 • Talen
  Nederlands/ Engels

Hallo heren,
Ik ben Jenna 20 jaar en een leuke, gezellige en goed verzorgde dame.
Mooi zon gebruind lichaam met cup c en volle billen, blonde krullen en blauwe ogen.

Respect en hygiëne vind ik heel erg belangrijk zodat wij samen lekker kunnen genieten van elkaar.

Specialiteiten
Pijpen
Massage
Plassex bij klant
Trio
Anaal (in overleg)

 

Resensies bron: Hookers.nl

Jenna zie ik hier nog niet beschreven. Dus voor mijn eerste bezoek vanmiddag aan ‘Huize Sandra’ open ik gelijk maar een nieuw topic. Hoewel enkele andere dames in de voorstelronde me ook aantrekken, kies ik voor Jenna omdat ze een stoere indruk op me maakt.

We gaan twee trappen op, naar een mooie kamer waar de airco heerlijk laag staat. Er staat zachte, niet storende muziek op. Omdat ik thuis al heb gedoucht, doe ik dit niet nog een keer (het kan wel) maar fris me alleen wat op. Jenna zit al naakt op me te wachten. Mooi lijf heeft ze, niet superslank maar gewoon een lekkere Nederlandse meid. Mooie, stevige borsten (cup C). Het gevlochten haar is een toevoegsel, maar het staat haar goed.

Voor ik ga liggen, spelen we eerst wat tegenover elkaar op bed, zoals ik graag begin. Daarna toch liggen. Jenna brengt ’m met zc trekken goed in vorm. Wild en snel of sensueel en langzaam, ik moet maar zeggen hoe ik het wil. Graag het laatste, wat zalig voelt. Pijpen kan Jenna ook heel goed, zodat we na een tijdje klaar zijn voor het echte seksspel. We doen twee standjes: on top en missio. Jenna ligt met haar hoofd vrij hoog, bijna tegen de bedrand aan, maar al gauw heb ik de juiste positie gevonden. Ze heeft een lekkere poes en het hoogtepunt laat niet lang op zich wachten.

Daarna kletsen we op bed nog lang na. Jenna is een vriendelijke, reële en actieve meid. We hebben een geanimeerd gesprek, wat ik altijd fijn vind om even bij te komen. Tot de bel gaat, waarna we nog vijf minuten hebben voor wassen en aankleden. Al met al een geslaagd bezoek.

Joe Carioca heeft een recensie formulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: