Lorena

 • Leeftijd
  half 20
 • Lengte
  164
 • Haarkleur
  zwart
 • Ogen
  bruin
 • Postuur
  mild volslank
 • Borsten
  D cup
 • Specialiteiten
  pijpen plassex
 • Talen
  Nederlands engels

Ik ben Lorena een heerlijk Dominicaans snoepje van 27 jaar sex is een hobby van vandaar dat u mij hier kan vinden

 

 

recensies bron Hookers.nl:

Vrijdag ochtend tegen openingsuur naar Huize Sandra geweest. Het was er enorm druk. De tijd dat ik mijn pinkaart gezocht had om naar de parkeermeter te gaan zag ik al 3 wandelaars in het gebouw binnen gaan (ik stond vlak voor de deur geparkeerd). Eens binnen waren er nog 3 dames beshikbaar, waaronder Lorena, die ik de mooiste vond. Naar de kamer op 2de verdieping gegaan, waarna ik mijn handen moest wassen en de rest door Lorena onder handen genomen werd. Op het bed beland deed ze meteen een condoom rond mijn edele delen, onmiddellijk gevolgd door een flinke pijpbeurt. Eens goed stijf begon ze mij on top te berijden, waarna het niet lang duurde dat mijn zaad in het condoom terecht kwam. Daarna nog wat nagepraat over algemene dingen en het half uurtje was snel om.
Voor mij een aanrader voor iemand die van mollige dames met natuurlijke grote borsten houd, die zeer spontaan en gewillig is. Een echte natuurlijke schoonheid.
Ze gaf me ook nog mee dat ze normaal niet werkt op vrijdag maar wel op maandag en woensdag.
rotjoch heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

 

Recent voor het eerst naar HS geweest. Nieuwsgierig geweest ivm. in het algemeen goede recenties en voor mij nog goed bereikbare afstand.
Lijkt van buiten een vrij klein huis, bij binnenkomst sta je zo in een grote verbouwing. Er wordt uitgebreid, 1 of twee kamers erbij. Op het eerste gezicht een raar verschijnsel om achter de deur oog in oog te staan met bouwvakkers, dat is niet wat je bepaald verwacht, als je een huis van plezier binnen treet (met daar omheen een paar schaars geklede dames, die je wel degelijk verwacht).
Ik werd dan ook door de ontvangstdame snel een kamer beneden ingestuurd. Zij gaf aan dat het erg druk was en er maar beperkt dames beschikbaar waren (ik was er op een vrijdag middag om 12 uur! Dacht daar zullen de dames het nog rustig hebben en de keuze voor mij ruim, het zei dat meer dames mogelijk pas later op de dag beginnen).
Dus vervolgens kwam er een reeks dames langs om zich voor te stellen. De hoeveelheid aan dames viel mij nog mee, het waren zeker 5 of 6. Alleen bijna allemaal niet mijn types, veel Oosteuropeische dames, zoals je ze vaak ziet (erg slank, jong, geferft zwart haar, …) of Nederlandse vrouwen die ook helemaal niet aan mijn wensen voldoen (bv. voor mij erg dik). Dus er stak maar een dame uit en dat was Lorena! De einige die een duidelijk andere uitstraling heeft dan haar collega’s. Mooi gezicht en duidelijk een Latina. Wel lijkt zij op het eeste gezicht ook niet op mijn schoonheidsideaal, maar haar aardige uitstraling heeft min onmiddellijk over gehaald!
Bij de voorstelling vroeg ik nog aan haar of zij ook aan tongzoenen doet (dit omdat het voor min belangrijk is voor een echte GFE en daar kwam ik voor). Zij antwoorde toen iets aarzelend dat dit wel zou kunnen … Maar echt duidelijk vond ik haar antwoord toen niet. Mogelijk dat zij dat van haar persoonlijk indruk van de heer verder afhankelijk maakt. Dat zou mij ook niet verbazen, wie wil dan zo maar iedereen tongen??.
Maar goed, het was zij of niemand en toen heb ik voor haar gekozen. Nou, medewandelaars, ik heb er zeker geen spijt van gehad!!!
Ik zal jullie hier de details besparen, maar het was een echte GFE!
Zij heeft intens met mij getongt en in het geheel zelf intens van ons tijd genoten! En wist binnen een paar minuten, dat ik het niet bij de ene gebookte uur ga laten, dus ik heb er gauw een uur bij gebookt!
Dus dan weet je het al, tenslotte heb ik dat op die manier nooit eerder gedaan.
Lorena is heel lief en teder en als je haar op haar gemak weet te stellen kan je intens met haar samen genieten! Daarnaast is zij ook een slimme dame, die nog andere dingen in het leven doet (zij is maar één á twéé dagen per week in HS) en met wie je een fatsoenlijk en interessant gesprek kunt voeren.
Dus voor mij is het herhaaljngsgevaar megagroot!
Een erg lekkere en leuke dame!
Super topdame met het grootste herhaalingsgevaar! Echte, overtuigende GFE (als je Lorena ook op haar gemak weet te stellen uiteraard).
Tepellover heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: 

31-08-19, 04:02

Ging maandagmiddag voor Tida naar Huize Sandra in Breda. Zij is bleek niet aanwezig zei een guitig donker meisje aan de deur. Zij was wel vrij voor een uur vertelde ze me. Omdat zij zo goed bij mij overkwam ging ik met haar in zee. Daar heb ik absoluut geen spijt van gekregen. De beschrijving van rechterhook over deze Lorena daar is geen woord van gelogen, Het was een verfrissende kennismaking en ik ben alweer aan het sparen voor de volgende meeting.

 

31-08-19, 04:02
Op basis van de korte beschrijving van de website van HM gekozen voor Lorene en een afspraak gemaakt. Lorene is echt een heerlijk snoepje en een schat van een meid. Een hele mooie knappe vrouw. Na het wassen een heerlijke kennismaking waarbij ze me heerlijk en diep pijpte. Verder afgemaakt in verschillende standjes. Voor mij een echte GFE met groot herhalingsgevaar.
rechterhook heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: