nieuw: Sanne 24 jaar

  • Leeftijd
    24

info volgt bel maandag voor info en aanwezigheid

 

recensie bron Huizesandra.nl

vrijdag 09-08-2019

Hoi ik ben afgelopen week geweest bij Sanne das echt een topper ik heb recensie in gevuld over der op hookers maar hij is nog niet geplaatst hoe kan ik op Julie site zelf recensie achter laten

recensies bron hookers.nl:

09-09-19, 08:57

Sanne is een van de vier dames die zondagochtend rond half twaalf aanwezig is. Ik kies haar vanwege haar energieke uitstraling en vrolijke gezicht. We blijven in de kamer beneden, gewoonlijk de ruimte waar de dames zich voorstellen. Het is ook een prima kamer voor het spel. Sanne is een ietwat stevige maar zeker geen dikke meid, gewoon een lekker knuffelmeisje.

We beginnen tegenover elkaar op bed. Op de mond zoenen wil ze niet, maar verder is zoenen overal toegestaan, wat ik me geen twee keer laat zeggen. Ik vind het altijd opwindend in m’n tepels geknepen te worden. Voor Sanne is dit iets nieuws, maar het fascineert haar wel. Ze kan er zelf trouwens ook heel goed tegen. Ondertussen trekt Sanne ‘m zc goed hard, op een heerlijke bijna tantrische manier. Als het condoom om is, gaat ze daar nog een tijdje mee verder. Ik zou bijna al zo komen en ik weet dat pijpen dan bij mij averechts werkt. Dat slaan we dus maar over. Op verzoek komt Sanne bovenop, het is heerlijk om haar mooie lijf in handen te hebben. Sanne voelt erg lekker. We maken het daarna af in missio, met een zalige finish.

We hebben nog ruim tijd over om gezellig op bed over onszelf na te praten, heel open en vertrouwd, een fijne afronding. Voor mij was dit een van de betere privéhuis ervaringen.

Joe Carioca heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeell

29-07-19, 20:49

Vandaag gokje gewaagd omdat ik zag dat er sinds twee dagen een nieuw meisje was in Huize Sandra. Zonder verdere beschrijving maar alleen de leeftijd (24). Ik hou van jong.
Gebeld en afspraak gemaakt. Noem het een blind date. Zo’n gok heb ik nog niet eerder gewaagd omdat ik normaliter nogal kritisch ben op looks. Maar vandaag wil ik eens gek doen en heb er geen spijt van gehad. Eenmaal aangekomen bleek Sanne een licht getinte, opgewekte en goedlachse meid met mooie krulletjes en veel tattoos. Sanne is niet slank maar gewoon prima gevormd met fijne kleinere cup maar volle ronde billen.

Sanne is net nieuw in Breda maar niet nieuw in de business. Ze kan pijpen als de beste en gebruikt met regelmaat beide handen erbij. Zo ben ik ook klaargekomen maar niet voordat we tussendoor nog even lekker cowgirl deden. Met Sanne is het gewoon lekker neuken en subliem oraal! Buiten dat heeft ze een heel open persoonlijkheid waardoor je je op je gemak voelt maar ook veel gemakkelijker alles bespreekt en probeert. Sanne, je bent een topper.

brabantviking heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel