Samantha

doe je voorzichtig met me?

Nu aanwezig
 • Leeftijd
  28
 • Lengte
  168
 • Haarkleur
  bruin
 • Ogen
  groen bruin
 • Postuur
  slank
 • Borsten
  cub c+
 • Specialiteiten
  pijpen
 • Aanwezig op
  bijna de hele week bel vooraf even of ik er ben
 • Talen
  engels duits

Hoi mannen ik ben Samantha, een Nederlandse meid van 29 lentes met volle billen en mooie volle borsten.

Ik heb lang donker haar en bruine ogen, ik ben 1.60 m lang 

Heeft u speciale wensen laat het me gerust weten ik ben overal voor in.

Ik spreek Nederlands en Engels.

Mijn specialiteiten zijn:

pijpen plassex

sm

zoenen in overleg op de kamer

veel XXXXXjes  Samantha

recensies van het internet Hookers.

03-01-20, 07:34
Het was mijn eerste bezoekje aan de Speelhuislaan, een andere dvp had me laten komen maar laten staan stikken aan de deur en de druk moest eraf.
Dan maar richting Huize Sandra, in het portaaltje aangebeld en binnen gelaten door de charmante gastvrouw, het kleine kamertje in waar een drietal dames zich kwamen voorstellen. Gekozen voor Samantha door haar geile blik bij de voorstelling. Op de kamer bleek het een voltreffer, een mooie meid met een lekker handjevol en bleek later, een best strak kutje.
we begonnen met wat strelen en beetje later zat ze me hemels te pijpen, zacht , hard, likkend en masserend. Al snel moest ik haar laten stoppen want ik wou zeker haar poesje nog vullen. Missionaris lekker zacht geneukt met af en toe een diepe uithaal. Ik genoot en zij deed tenminste toch of ze het ook lekker vond. Beetje later haar benen in mijn nek en diep in haar kut mijn visjes geloosd, in de rubberen jas weliswaar.
opfrissen en beetje strelen en op voor de tweede ronde. Een lang verhaal kort, zalig doggiestyle klaargekomen en nog wat napraten en spelen met haar tieten tot de telefoon ging.
Samantha is een praatgrage open chick, met een lekker lijf en ze maakt het haar klant aangenaam. Ze doet echt haar best je te behagen. Haar accent is volgens mij iets noordelijker, iets rauwer. Randstad? Doet er eigenlijk niet toe zolang ze maar lekker neukt.
herhalingsgevaar? Ja best wel maar ik heb daar nog een paar zalig mooie meiden zien lopen terwijl ik er binnen was dus was dit zeker niet mijn laatste bezoekje aldaar.
Papel heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

 

 

 

recensies van de site

dinsdag 18-12-2019

Message Body:
Hard van buiten, zacht van binnen. Dat vind ik echt van toepassing op Samantha, met wie ik gisteren voor het eerst drie kwartier een kamer heb gedeeld. Achter haar wat harde voorkomen, wat mij erg aantrok, schuilt een heel lief en zacht meisje. Nogmaals bedankt voor de heerlijke sex, waarbij je de spanning fantastisch opbouwde met een héérlijke pijpbeurt. En nadat ik diep in je was gekomen, afsloot met een ontspannende massage. Tot snel schatje, want dit smaakt naar meer! Kusjes, John

 

 

recensies van het internet Hookers.

07-07-19, 19:38

Samantha
heel lieve zachtaardige jongedame.
Zeker mijn verwachtingen overtroffen , warm ,lief is ook lekker direct en duidelijk wat wel en wat niet.
weer een super bezoek geweest.
Bmdre heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

 

nl21-12-18, 01:01

Vandaag bij Huize Sandra geweest en de dames de revue laten passeren.
Grace trok mijn aandacht, net als Samantha.
De dames nog even terug laten komen om wat dingen te vragen en uiteindelijk gekozen voor een triootje.
Als je bezig wilt blijven is dit duo perfect.
Terwijl Samantha nog even aan het douchen was begon Grace mij al op te warmen door met haar kontje tegen mij aan te rijden.
Toen Samantha erbij kwam wist ik af en toe niet wie ik eerst moest bedienen !!
Om beurten werd ik door de meiden gepijpt (heerlijk).
Vervolgens deden de dames om de beurt een cowgirl ritje op mijn leuter.
(Zag niet alles, omdat ik op een gegeven moment de poes van Samantha aan het likken was. Grace loste haar af en vond het geil om haar kontje te laten likken.
Hierna Samantha nog even in missionaris genomen en tot slot mijn zaad over de tieten van Grace gespoten.
Samantha grapte nog dat Grace in ieder geval een WITTE kerst kreeg !! 😉

Beide dames hadden wel iets, maar Grace genoot toch een beetje mijn voorkeur.

11-02-15, 14:11

van de week weer eens een bezoek aan Huize Sandra gebracht, meerdere dames stelde zich voor maar Samantha sprong er voor mij net even bovenuit in de korte voorstel ronde. Omdat het de eerste keer was maar voor een half uurtje gegaan. Dit was eigenlijk te kort want na de gebruikelijke was ritueel begon op bed gelijk het rubbertje erom en begon ze mij te pijpen. Was even een afknapper daar ik meer even van wat opwarming hou, maar moet zeggen het pijpen was in een heerlijk rustig tempo. Daarna in een heerlijk rustig tempo geneukt waar Samantha af en toe mij geil ophitste door haar lekker stevig te neuken. Tongen was ook geen probleem. Kortom voor de eerste keer zeker herhalingsgevaar. Ze gaf aan dat ze werkte ma-vr.
22-02-15, 07:58