Sara

Aanwezig van 14:00 tot 20:00
 • Leeftijd
  49
 • Lengte
  1.56
 • Haarkleur
  Zwart
 • Ogen
  Bruin
 • Borsten
  Cup H
 • Talen
  Nederlands, Engels

Mijn naam is Sara.

Een lekkere dame met een heerlijke cup H. Ik ben 49 jaar jong, en weet hoe ik jou een heerlijke tijd kan geven.

Ik ben sociaal hou van gezelligheid om vervolgens een heerlijk intiem moment samen te hebben!

Hopelijk zie ik je snel.

Reviews van Sara

"28-12-2023 Ben van middag een uur met Sara geweest en ik kan alleen maar zeggen dat ik een top ervaring heb gehad . Wat is dat een leuke dame en ziet er ook nog prachtig uit ook . Ben nu een paar uur verder en zit nog na te genieten . Sara als je dit leest je bent topper Tot heel snel weer groetjes Kees Dikke KUS"
site HuizeSandra.nl
"Message Body: Gisteren 19-1-24 een 2 uur lang ontzettend goed ,fijn ,lekker, interessant ,en leuk "gesprek" gehad met Sara. Was eerste ontmoeting maar alles was top, Dank je wel! Marcel van de sjoco en massage. "
site HuizeSandra.nl
"03-03-2024 Vanavond naar Huize Sandra geweest voor Sara, met cup H. Waaauw wat een heerlijke borsten ik werd er zo geil van dat ik ze helemaal onder gekwijld en daarna ondergespoten heb! Sara is een mooie en lieve vrouw, beleeft er zelf ook plezier in en dat merk je goed. Komt haar afspraken na en gaat mij zeker een keer terug zien! Sara als je dit leest: bedankt je bent een heerlijke vrouw!"
site HuizeSandra.nl
"14-04-2024 Voor de 2e keer met Sara afgesproken, dit keer 1.5u, en het was weer heerlijk, deze prachtige dame met een zeer hoog milfgehalte en geweldige enorm grote cup h bouten heeft me weer heerlijk verwend en andersom. Ze genoot er zelf ook zichtbaar van, wat bij mij ook voor een extra sex drive zorgde. Sara je bent een topper! Tot snel!😘 L..."
site HuizeSandra.nl
"29-04-2024 Fantastische ervaring, prachtige top vrouw, ook goed mee kunnen praten, kortom een verrijking om zoiets mee te maken, heb nog een uur bijgeboekt, ga snel terug De kale "
site HuizeSandra.nl
"16-05-2024 Enige tijd geleden bij Sara geweest. Mooie Milf. Spontane vrouw. Heerlijke sex. Ik kan haar van harte aanbevelen."
site HuizeSandra.nl
"23-05-2024 Lieve mooie Sara !!! Heb geweldig van jou genoten schat. Ik heb er veel zin in jou snel weer te bezoeken Gr.Pascal "
site HuizeSandra.nl

Mail ons jouw ervaring met Sara