Sara

 • Leeftijd
  26
 • Lengte
  172
 • Haarkleur
  zwart
 • Ogen
  Bruin
 • Postuur
  slank
 • Borsten
  DD
 • Specialiteiten
  Pijpen.z.c zoenen plassex trio

hoi hoi Ik ben Sara 26 jaar jong  een Marokkaanse schone van 1000 en 1 nacht.

ik ben slank lang en heb mooie ronde billen.

Wil je mij een keer ontmoeten bel dan even wanneer ik aanwezig ben voor een date.

taal: Nederlands, Arabisch en Engels

trio

plassex

Pijpen.z.c. 

zoenen 

dit alles in overleg op de kamer

recensies bron: Hookers.nl23-10-18, 16:40

Dit wordt dus mijn eerste recensie, van mijn eerste ervaring met een dame in een privéhuis.

Voor mij is de ervaring van het bezoeken van een privéhuis en de betaling voor seks, nog erg nieuw. Na een lange tijd eraan te hebben gedacht, had ik dan voor vandaag eindelijk besloten om ervoor te gaan en een bezoek te brengen aan Huize Sandra, die al een tijd op m’n lijst stond en goed te bereiken is. Ik had al veel positiefs gehoord en gelezen over enkele dames en de tarieven, wat mij hielp om de knoop door te hakken.

Ik reisde af naar Huize Sandra, met al enkele dames in gedachten die er vandaag zouden zijn. Bij binnenkomst drukte ik op de deurbel en werd ik begroet door gastvrouw Wilma die mij welkom heette en naar de ontvangst kamer leidde waar ik de dames kon ontmoeten. Ik kreeg de vraag of ik voor iemand speciaal was gekomen, en hoewel ik dus wat namen in mijn hoofd had, was ik toch wel niewsgierig naar alle dames. Alle aanwezige dames kwamen even kort langs in het kamertje, begroete mij en stelde zichzelf voor.

Nadat alle dames even langs waren gekomen, was het aan mij om een keuze te maken. Hoewel er meerdere leuke en aantrekkelijke dames waren (enkele die ik vooraf ook in gedachte had) koos ik voor de vriendelijke en sexy Sara. Zij was volgens mij de eerste dame die mij kwam begroeten, en ze maakte ook meteen een goede indruk met haar vriendelijke woorden en persoonlijkheid. Ze is een prachtige dame, met een mooi gezicht, donkerblond haar, bruine ogen en sexy rondingen. Ik als billen man, en fan van curves, was zeker aangetrokken tot Sara haar heerlijke lichaam.

Ze begeleide me naar de eerste verdieping waar we een kamer kozen om samen van elkaar te kunnen genieten. Ze vroeg aan mij voor hoe lang ik wilde afpsreken, ik gaf aan voor 45 minuten. Nadat alles was geregeld en we beiden ons voor de seks hadden opgefrist, vroeg ik of Sara deed aan Girlfriend Experience (GFE), en daar stond ze zeker open voor. Omdat het voor mij al lang geleden was dat ik met een vrouw mocht zijn, was ik blij dat Sara zo lief en begripvol was naar mij. Ik was wat gespannen in het begin, maar Sara stelde me gerust en gaf aan dat ik me gewoon moest ontspannen en laten gaan.

We begonnen rustig door elkaar te strelen en te zoenen, Sara streelde zachtjes bij m’n penis todat ik lekker hard was en toen besloten we samen dat ze mij lekker ging pijpen, ze deed het condoom om en begon mij penis lekker af te zuigen, rustig zodat ik (en hopelijk zij ook) konden genieten van de ervaring ze keek mij zo nu en dan aan met die bruine kijkers van haar terwijl ze vakkundig mijn hard lul verwende met haar mond en tong.

We wisselden dit af met o.a. Doggy Style, waarbij ik goed zicht had op haar heerlijke ronde kont en mijn handen op haar heupen had geplaatst, wisselend van rustig stoten naar iets harder. Ik vroeg of ze het oke vond als ik haar ook een beetje zou vingeren tijdens de doggystyle en daar had ze geen problemen mee. Sara leek ook te genieten van alles en daar was ik blij om. De tijd ging helaas vrij snel voorbij, maar ik had zeker genoten van Sara. Uiteindelijk sloten we onze sessie af met lekkere Handjob, ze liet me goed komen en het zaad vloog eruit waar ze volgens mij best onder de indruk van was. De laatste 10 minuten ongeveer, gebruikten we om onzelf weer op te frissen en aan te kleden.

Gedurende de hele sessie was Sara lief, geduldig en sociaal, we konden goed communcieren en volgens mij lagen wij elkaar best wel. Ik zal zeker nog een keer terug gaan naar Huize Sandra, en dan kom ik speciaal voor Sara deze keer. Dus groot herhalingsgevaar.

*Sara, als je dit ziet, je was top! Liefs van de man met de stralende blauwe ogen. xx *

Blauwe-Ogen28 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

 

18-10-18, 19:12

De eerste keer in Breda op bezoek geweest en was een goede ervaring. Blijkbaar was het druk want bij de voorstel ronde waren er 3 dames. Sara viel positief op door haar vriendelijke voorkomen en dus was de keuze snel gemaakt. Er was ook geen (grote) kamer beschikbaar en Sara vroeg of ik even wil wachten op een klein kamertje, dat was geen probleem. Na ca. 5 minuten werd ik opgehaald oor deze vrolijke dame en gingen we naar een kamer op de bovenste verdieping.
Na een staande verkenning op bed beland en door gegaan met elkaars lichaam verkennen. Na een lekkere pijpbeurt ook diverse standjes gedaan en toen was er voor mij geen houden meer aan. Na een korte pauze is Sara begonnen met een lekkere massage en hebben we nogmaals van elkaar genoten. Er was een klik tussen ons want het was een gezellig en relaxed uur en als ik nog eens in de buurt ben en Sara is beschikbaar zal ik zeker voor haar kiezen.P.S. Ik vond een oude recensie van een Sara bij HS, maar deze dame leek er niet op en daarom heb ik een nieuw topic gemaakt.
wandel07 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: