Kathy

  • Leeftijd
    begin 30

Hoi Lieve mannen,

 

Ik ben Kathy 32 jaar jong, een heerlijke Roemeense lekkernij met een strak en mooi lichaam en cup C.

Ik hou van spanning en van een speels geil avontuur en ik geef je een echte GFE en wil je zo verwennen dat je me nooit meer vergeet.

Ik heb geen tatoeages en doe mijn werk hygiënisch, safe en met respect en breng je naar een ongekend hoogtepunt.

Vertel me je wensen en ik laat ze uitkomen.

Kus Kathy

recensies bron Hooker.nl
Een paar weken geleden toen de privehuizen weer open mochten heb ik kathy bezocht bij HS.
Ik had al gezien op de site dat ze die dag aanwezig zou zijn maar ik was nog wel voorzichtig omdat het de eerste dagen waren na een lange tijd dicht te zijn geweest en dat iedereen misschien wel tegelijk HS zou bezoeken. Ik had mij voorgenomen om eerst een paar weken te wachten alvorens die kant uit te gaan maar er toch een telefoontje aan gewaagd om te informeren of het nog mogelijk was om een afspraak te maken want ik was toch in de omgeving. Aan de telefoon werd netjes aangegeven dat ze op dat moment vrij was en wanneer ik er met een minuutje of 10/15 zou zijn dat het geen enkel probleem was om haar vrij te houden en dat er nog ruim de tijd was tot haar volgende afspraak. Dit vond ik dan weer zo’n top service van HS en ook weer de bevestiging dat er geen lopende band werk word gedaan. Toen ik de auto parkeerde in de straat zag ik gelukkig ook dat ik rustig naar binnen kon lopen en dat de zekerheid van een afspraak geen teleurstelling geeft wanneer je dame van keuze bezet blijkt te zijn. Toen Kathy de kamer binnen kwam lopen was het van beiden kanten een zeer aangenaam weerzien met een knuffel en heerlijke zoen. Wat zag ze er weer en nog steeds fantastisch uit want het was door de corona toch al enige tijd tijd geleden. Kathy heeft zo’n fijne uitstraling, glinsterende ogen en een lach waar je kriebels van in je buik van krijgt. Ze is een prachtige mooie, slanke dame waaraan alles klopt en in de juiste proporties is. Elke keer blijkt weer dat haar binnenkant net zo mooi is als haar buitenkant en dat geeft tijdens de date een GFE gevoel van wederzijds respect en wat ook de wildere kant uit kan gaan.
Een praatje vooraf hoort er toch bij vooral na zo’n rare corona tijd, hoe het gaat en hoe we die tijd zoal hebben kunnen doorbrengen. Kathy ontdeed zich van haar kleding, lichaam, billen, borsten en haar mooie gezicht… Wauw wat een schitterende vrouw blijft ze toch om te zien maar ook om te voelen.
Het gebruikelijke mondwaterje en een uitgebreide wasbeurt/massage aan de wastafel bracht mij op volle harde oorlogssterkte. Genoeg bijgepraat gaf ze aan we gaan ook lekker genieten en zo met tongzoenen op het bed beland. Het leek wel dat de intivisiteit nog hoger lag als voorheen of misschien was dit wel weer de bevestiging waarom ik altijd trouw voor Kathy kies bij HS. Wat kan deze vrouw lekker zoenen en al vriijend gingen we verder met elkaar. Ze nam mijn keiharde pik in haar mond en ik kreeg een heerlijke pijpbeurt met massage en likken aan de ballen met veel afwisselingen waar ze alle tijd voor nam. Daarna draaide de rollen om en heb ik haar heerlijk mogen verwennen. Met mijn tong haar kutje mogen likken die zonder glijmiddel steeds natter en natter werd. Ze lag zichtbaar te genieten van mijn mond en vingerwerk en ik genoot ervan dat het sap zo uit haar liep en ze heftig klaar kwam. Daarna richtte Kathy zich weer tot mij maar ik mocht ondertussen met mijn vingers met haar natte kutje blijven doorspelen terwijl zij mij weer ging pijpen. Hoe lekker het ook is om kathy te nemen en je pik in haar kutje te laten glijden wilde ik op dat moment dat ze het al pijpend afmaakte en dat ik het eruit zou spuiten als ik in haar mondje zat. Al een aantal keer tegen een hoogtepunt aangezeten maar toen kwam het er ook met een explosie uit en alles was zo geil dat ik ook niet verslapte maar gewoon keihard bleef. Ik had gekozen voor de 50minuten maar we hadden ons nog makkelijk kunnen vermaken met het dubbele aan tijd. Nog een lekkeer nazorg gehad van Kathy en een douche om helaas weer de kamer te verlaten. Afgesloten me nog zo’n lekkere zoen om elkaar weer snel te zien en voort te zetten waar we gebleven waren. Voor mij is Kathy op alle fronten 5voetjes waard!
Zeer mooie dame. Heeft geen make-up of opvulling nodig om er superaantrekkelijk uit te zien: alles is helemaal puur, ook het contact met haar. Ze spreekt erg goed Enegels en ze is verbaal ook erg sterk. Ze pijpt hemels en ze kan heerlijk zoenen. Ik ben al twee jaar vaste klant bij haar en het verveelt nooit. Vrijdag weer langs geweest na 3 weken verplichte rust.
Kathy is in staat om mannen een echte GFE te geven. Ook qua seks haalt ze alles eruit wat erin zit. Kortom, een topper waar we hopelijk nog heel lang van mogen genieten. Herhalingsgevaar is groot.
pdh heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel
16-07-20, 17:33
Allereerst moet ik mijn review van 20 januari corrigeren. Ik heb per abuis “bare sex” aangevinkt, , wat zeker niet van toepassing is bij lieve Kathy. Mijn opmerking is dat zij geen enkel risico wil lopen en alles met condoom doet. Ik heb haar na 3 maanden weer bezocht en als van ouds een heerlijk samenzijn gehad. Ik kijk weer uit naar onze volgende afspraak en hoop dat er geen tweede lock down volgt. Lieve Kathy, ik hou van je en sluit af met veel kusjes.??????
thomas 47 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel: 

 

na weken hard werken en weinig slapen, zit mijn libido lelijk in de lappenmand. Porno doet me nog even veel als Donald Duck; alle fut is eruit. Het is kortom tijd voor een bezoek aan Huize Sandra, aan Kathy, die zelfs Lazarus nog tot leven weet te wekken.
Kathy komt uit Roemenië; laat ik meteen alle vooroordelen wegnemen: ze is open, ze is hartelijk, ze is ruimdenkend en ze spreekt gewoon goed Engels. Als jij de Engelse taal ook een beetje onder de knie hebt, staat niets de communicatie in de weg.
Ik ben de eerste vandaag. “I’m still a virgin,“ zegt ze en dat klinkt inderdaad al strakker dan wanneer je de derde of de vierde bent.
Kathy is vrij van botox en silliconen; alle heerlijkheden zijn voorhanden en ze doet nergens moeilijk over. Vooraf en achteraf hebben wij het over van alles: de situatie in Roemenië, het vrouwelijke libido, de vakantie; ik denk zelfs dat ze mij de buitenspelregel uit zou kunnen leggen. Ik hang aan haar lippen, als ik het zo mag zeggen.
Goed, ik ben gekomen voor de seks en die komt er ook. Uitstekende seks, geile seks, bevrijdende seks. Zij voelt mij aan, ik voel haar aan, alles gaat vanzelf en samen komen wij tot een spetterend eind. Een explosie.
Kathy is echt. Bij haar heb ik een girlfriend experience. Ze heeft ervaring, intuïtie en empathie. Ze weet wat jij nodig hebt en geeft zich volledig.
Ze was weer geweldig. Ik kan het leven weer aan. Even. Tot de volgende keer.

Jezus Jansen heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

05-06-19, 00:13

Mooie lange spontane vrouw , aardig in het gesprek. Van tongzoenen of zoenen niet iets gemerkt ,alleen bij het afscheid even.daarom voor mij helaas geen GFE, Indien ze niet iedereen tongzoent , alleen als ze er zelf zin in heeft blijkbaar, zet het dan ook als zodanig in de advertentie lijkt me., is wat duidelijker
Voor de rest een aardige dame, maar eenmalig wat mij betreft

21-05-19, 11:58

Op woensdag was ik in Breda en had wat tijd over. Ik was al een tijdje niet bij Huize Sandra geweest en had wel behoefte aan erotisch vermaak. Van de dames die zich kwamen voorstellen waren er wel 4 waar ik een avontuurtje mee wilde hebben maar uiteindelijk koos ik voor Kathy een mooie, lange dame. En wat een feest was het! Kathy is beeldschoon, slim en ongelofelijk lief en vriendelijk. Oh ja, je kunt er ook een leuk gesprek mee voeren. Het wasritueel was gezellig en op bed een feestje. Ze heeft me heerlijk verwend. Eerst met de hand en daarna met haar mond. Uiteindelijk missionaris afgerond waarbij mag gezegd dat de missionaris al snel klaar was met zijn bekeringswerk. Kathy is dan ook zo mooi en sexy. Kortom: het was een feestje. Vooraf trouwens gezellig met Roos, de gastvrouw zitten kletsen. Wat een humor.

leukefotograaf heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

25-04-19, 13:12

Een aantal keer Kathy helaas misgelopen vanwege vakantie e.d. maar deze keer had ik geluk en bevestigde zij weer waarom Kathy mijn favoriete dame is bij huize sandra. Soms kan je met een dame een klik hebben die meer als goed aanvoelt op alle vlakken en dan is het schitterend wanneer dat ook wederzijds is. Het praatje, de humor en de aantrekkingskracht maken zo’n date dan helemaal compleet en perfect. Het geven en ontvangen maakt dan de sex zo lekker wanneer je er beide zo intens van kan genieten. Dat was het deze keer dan ook zeker weer en ik heb mij behoorlijk in het zweet gewerkt samen met haar. Ivm de tijd gekozen voor 3 kwartier maar ik zou uren met deze mooie vrouw kunnen doorbrengen zowel in als buiten het bed. Het is puur genieten van deze lieve mooie vrouw die zeker ook een lekker beest kan zijn. Respect mag je krijgen door te geven!

Trouweneuker heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

26-03-19, 22:37

Wow, wow, wow! Kathy is een fantastische vrouw. Zelfs zonder de seks zou ik haar de rest van mijn leven, in haar ogen willen kijken. Ik kijk terug op een heel fijn, gezellig, maar veel te kort samenzijn. Hopelijk tot snel weer, al gaf ze aan, eind van de week naar Roemenië te gaan. Ik kan niet wachten tot ze terug is (zou bijna achter haar aan reizen). Tot snel weer Kathy!

cycler heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel:

14-08-18, 09:13

Heerlijke lieve dame.
Echt contact
zoent heerlijk en pijpt hemels. Wij hebben een leuke klik. Als ik in Breda kom dan vraag ik naar Kathy.

Queeste013 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

09-07-18, 11:49

Een paar weken geleden “Huize Sandra” binnen gewandeld in de hoop om Kathy daar aan te treffen na een eerdere goede eerste ervaring met deze fantastische vrouw. Ze kwam de kamer binnen gelopen en herkende mij ook nog en liet dit merken met een hele mooie glimlach en sprankelende ogen. Ze verontschuldigde zich dat ze zich eerst nog even rustig wilde opfrissen en of ik alvast op de kamer wilde plaats nemen totdat zij opgefrist was en het uurtje pas inging wanneer zij opgefrist was. Uiteraard voor mij geen probleem daar ik dit zeker kan waarderen dat een dame zich eerst weer lekker rustig opfrist en niet direct door gaat van de ene naar de andere klant.
Met een zeer aangename lach kwam ze de kamer op en vond ze het fijn dat ik er weer was en dat vond ik zelf ook. Een knuffel, een lekkere zoen en de bevestiging dat deze dame niet een eenmalige toevalstreffer is. Kathy is een echte “girlfriend experience” en het siert haar dat ze zo puur en naturel is “what you see is what you get”
Aan de wasbak even mijn pik lekker laten inzepen die direct een lekkere massage krijgt van haar. Een heerlijke sensuele spanning word er opgebouwd waarbij mijn handen over haar gehele heerlijke lichaam gleden en onze lichamen dicht tegen elkaar aan al heerlijk zoenend op het bed belanden. Ik mocht gaan liggen en mijn ogen sluiten om te gaan genieten…en genieten is wat ik zeker deedt op dat moment maar toch stiekem mijn ogen open om te kunnen zien hoe sexy en geil Kathy er uit zag terwijl zij mij op verschillende manieren liet genieten. Deze dame doet dit met zoveel gevoel dat hemels genieten is en wat je geeft mag je ook ontvangen dus was het haar beurt om te gaan liggen en te genieten. Ze heeft een heerlijk kutje waar ik lekker aan mocht likken en die erg nat word en waar zij ook zichtbaar van geniet als je dit doet…laat ik zo zeggen dat dit zo geil is dat je haar blijft likken tot dat je niet meer kan en waarbij ze ook verschillende keren lekker klaar kwam en dit is absoluut niet fake en kon ik dan ook goed merken, voelen en proeven!
Kathy geniet duidelijk ook zichtbaar zelf en doet er alles aan dat je een zo leuke, lekkere mogelijke date hebt waarbij er geen rem op zit als ze los is.
Kathy blijft een prachtige vrouw om te zien, knappe dame, mooie uitstraling met ondeugende ogen, slank lichaam met heerlijke lange benen en mooie billen om te zien en te voelen en prachtige borsten die heerlijk zacht aanvoelen en war je niet vanaf kan blijven met je mond en handen.
Kathy is ook een geweldige gesprekspartner , goed verstand en niveau en als je haar op een terrasje zou tegen komen is het een fantastische vrouw om mee te kletsen en ze bezit over een goede dosis humor waardoor het haar een complete leuke vrouw maakt.
Een zeer mooie dame zowel van binnen als van buiten!
Binnenkort weer snel naar Huize Sandra en raadt eens voor wie ik weer naar binnen wandel…See you soon KathyXx

Trouweneuker heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

29-06-18, 22:14

Op basis van de goede recensies hier een blind date geboekt met deze dame. Ze begon met mij te vertellen dat zoenen er niet inzat ivm een koortslip. Jammer,maar dat maakte de pret niet minder! Heerlijk pijpen en neuken,vooral pijpen deed ze heel lekker.
Zeker toen ik haar lekkere kutje likte (wat ze zeker wel waardeerde!) begon ze steeds heftiger te zuigen. Toen nog even neuken in cowgirl en doggystyle,waarna ik me door haar heb laten afzuigen totdat ik in haar mondje klaarkwam (mc).
Toch had ik er op de een of andere manier meer van verwacht,gezien de recensies. Maar dit komt misschien omdat ik de laatste tijd echte toppers heb gehad of omdat zoenen deze keer niet in haar pakket zat…

heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

29-05-18, 17:24

Weer een heerlijk bezoek gebracht aan Kathy. Kan niet anders zeggen dat dit echt een topper is. Heerlijk zoenen vrijen etc. Een heerlijk relaxte/relax vrouw.

rechterhook heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

15-05-18, 13:53

Vorige week Huize Sandra binnen gelopen en ontvangen door de attente en gezellige gastvrouw&nbsp; die vroeg of ik voor iemand speciaal kwam. Van te voren al gekeken wie er aanwezig waren op hun website en eigenlijk mijn keuze vooraf al gemaakt maar ik liet mij ook wel graag verrassen en de dames kwamen zich vervolgens voorstellen. Toen kwam de aangename zeer mooie verrassing \”Kathy\” binnen lopen&nbsp; met een prachtige glimlach en heerlijke pret ogen, lang, slank en een schitterend lichaam waaraan alles perfect klopte. Soms word je weleens gepakt in één&nbsp; oog opslag en die magische kracht bezit Kathy en ze was uiterst lief en vriendelijk. Dit was een zeer aangename verrassing en haar foto\’s komen dan ook niet goed tot haar recht want in het echt is ze velen malen mooier en knapper als die foto\’s doen overkomen dus mijn tip zou zijn om ze nog eens aan te passen. Normaal val ik op de Nederlandse dame ook qua taal wel zo makkelijk maar Kathy beheerst het Engels zo goed dat het eigenlijk wel weer vanzelf gaat en gezellig kletst en ook op een goed niveau. Ze vertelde dat ze wel een Nederlandse taal curcus volgt en ze begrijpt het ook goed maar vind het spreken nog wat lastiger. Eenmaal aangekomen op de mooie kamer ontdeed zij zich van haar mooie cocktail jurkje en werd ik nogmaals gegrepen door haar magische kracht en verrast van wat daaronder voor lichaam zat verborgen….borsten, billen , mooie lange benen alles klopte en ik werd er nerveus van op een lekkere, fijne manier. Het vaste ritueel van goede hygiëne van het bekende mondwatertje en het opfrissen aan de wastafel waar het spel direct begon en niet een standaard wasje maar direct een sensuele massage met washand en zeep wat het dan ook zeker niet standaard maakt. Lichamen van spanning dicht tegen elkaar aan want ook zij was gecharmeerd van mij en vond het ook wel een lekkere spanning zoals ze zei mij vertelde. Midden in de kamer stonden we heerlijk te zoenen en elkaars lichaam te verkennen met onze handen. Vervolgens op bed beland waar een heerlijke vrij partij begon waar ik mij verder niet te veel over uit laat in detail maar dit ging echt alle kanten uit. De sex met kathy is met gevoel, plezier en passie. En of je nu met haar aan het zoenen bent, gepijpt word (aanrader tot en met) haar aan het beffen(heerlijk kutje en natuurlijk glad en nat) bent of heerlijk in diverse standjes aan het neuken bent…je wilt dat er nooit een einde aan komt, zo lekker dat alles met haar is. Nu is de kwaliteit van de dames bij Huize Sandra altijd wel veel beter dan gemiddeld maar ik kan met recht en in alle eerlijkheid zeggen dat dit voor een kennismaking al één van de betere dates was die ik ooit heb gehad in al die jaren. Kathy is een aanwinst voor Huize Sandra en is een pareltje doordat ze zo puur en echt is en bovenal een prachtig goed mens is met een hart van goud op het juiste plek!!<br />&nbsp;

Trouweneuker heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordee

13-05-18, 21:19

Super goede ervaring gehad met deze dame. Zoals beschreven een hele vriendelijke lange vrouw die erg haar best doet om je met een goed gevoel naar buiten te laten lopen.

zeus80 heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

28-03-18, 20:25

Eerste keer in huize Sandra geweest en gekozen voor deze dame. Na het wasritueel gekozen om te starten met een pijpbeurt zonder rubbertje. Man o man, geen spijt van gekregen. Ze pijpt heerlijk en neemt hem over de hele lengte in haar keeltje, zoog aan mijn geschoren ballen. Ik had nog willen neuken maar heb me overgegeven aan deze pijpster. Mijn happy end wist ze elke keer uit te stellen, maar uiteindelijk hield ik het niet meer.
gezellig en net privehuis met acceptabele prijzen. Hier ga ik zeker nog eens terugkomen om haar ook nog eens lekker te neuken.

@geert heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

22-03-18, 19:48

Ik heb ze gisteren bezocht
Ze is inderdaad 1,80 m lang en 35 jaar (zei ze zelf). Ze ziet er wel veel jonger uit. Slank, lief en spontaan.
Ik kan het alleen maar bevestigen… het is een groot feest met haar. Sexy, leuk en geil. Kathy.. you are great… please come to zeeland ?

Mikemikezeeland heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

 Kathy (Roe), Breda, Huize Sandra

06-03-18, 07:50

Kathy is een erg mooie slanke lange vrouw. Met highheels komt ze met gemak in de top en komt er nog zo’n 10 cm bij. Het Engels van deze Roemeense dame is goed.<br />
Inmiddels heb ik haar een paar keer bezocht en iedere keer is het een groot feest. Voor mij is dit een dikke GFE met het enthousiasme van de dame. Ik denk zelfs de beste ervaring bij een dvp!<br />
De foto’s op de website doen haar geen recht. In levende lijve is ze vele malen mooier en gewoon erg leuk.

rechterhook heeft een recensieformulier ingevuld en gaf als gemiddeld oordeel

04-06-17, 09:44

Ik begrijp niet dat er nog geen recensie van Kathy is. Eerder deze week de stoute schoenen aangetrokken, op de foto’s van kinky zie ik een slanke dame, 180 cm lang past goed bij mijn lengte (bijna 2m) dus de gok genomen en telefonisch een uur gereserveerd. Na binnenkomst bij EP even wachten in de separee en vervolgens verschijnt er een prachtige dame, Kathy. Op de kamer een prima uur gehad. Heerlijke sex, verschillende standjes en na afloop nog een fatsoenlijk gesprek. Wat wil een man nog meer? Dat zou dan de prijsstelling zijn; EP blijft toch een stuk duurder dan andere huizen in de omgeving een uur met PZC kost hier € 180 terwijl dat bij andere huizen (waar ook leuke dames werken) voor € 150 of zelfs € 120 kan. Herhalingsgevaar bij Kathy is groot maar vanwege de financiën de volgende keer waarschijnlijk PMC.