terug: Jada

 • Leeftijd
  32
 • Lengte
  178
 • Haarkleur
  donkerbruin
 • Ogen
  bruin
 • Postuur
  slank

Jada is een prachtige lange slanke Zuid-Amerikaanse dame en heeft hier al jaren geleden haar diensten aangeboden.

recensie site:

vrijdag 07-01-2020
Message Body:
Mijn eerste ervaring (na 65 jaar) met een privédame is hemels onvergetelijk geweest. Dat besef dringt geleidelijk steeds heftiger tot me door. Het geduld, begrip  maar ook de doortastendheid van JADA heeft me een sensatie van een orgasme bezorgd.
Ook haar krachtige, prachtige lichaam met heerlijke borsten en ideaal gevormde billen, benen en heupen heeft me in dusdanige hogere sferen gebracht dat het zwaar neerkomen is in de aardse werkelijkheid!!!
Dank, duizendmaal dank Jada!
Onuitwisbare herinnering aan een fantastisch ontmoeting ….

Message Body:
L.S.

Ik kom zojuist thuis van mijn eerste ontmoeting met Jada. Ik heb eigenlijk geen woorden voor deze ervaring, maar desalniettemin ga ik ze toch bezigen, waarvan akte.

Ik was reeds jaren niet op bezoek geweest op Speelhuislaan nummer 60 te Breda, al niet meer sinds eind 2016 toen Veronica er nog werkzaam was (uiterst aantrekkelijke lichtgetinte jongedame met krulletjes die straalden van de esthetica).

Ik ben blij dat vanavond heb gekozen voor mijn datum van terugkeer, want ik heb nu namelijk kennis mogen maken met Jada. En dit is mij zo goed bevallen dat ik niet alleen een kerstwip heb gemaakt zojuist (het is thans kerstavond) maar ook een nieuwjaarswip kom maken, met dezelfde dame in kwestie.

Ik heb het enorm naar mijn zin gehad en sterker nog, dit was voor mij 1 van de absolute hoogtepunten van het afgelopen jaar. Ik heb een erg druk jaar achter de rug, maar ik had het geen betere afsluiting kunnen geven dan het zojuist ervaren half uurtje dat ik doorbracht met Jada.

Deze dame tilt de term “hedonisme” naar een heel nieuw niveau, zodoende heeft u bij dezen dan ook mijn woord dat ik spoedig weder op bezoek zal komen om de dame in kwestie nogmaals te verrijken met mijn financiele middelen en daarmee gepaard gaande aangename gezelschap.

Wederom bedankt en fijne dagen toegewenst!

Met vriendelijke groet,

De Gouverneur.