Emma

 • Leeftijd
  30
 • Lengte
  1.71
 • Haarkleur
  Bruin
 • Borsten
  Cup D
 • Talen
  Nederlands

Hallo leuke mannen!

 

Mijn naam is Emma.

Een leuke spontane Brabantse dame met heerlijke rondingen.

Ik ben 30 jaar, 171 lang en een cup D

Ik weet hoe ik jou op je gemak kan laten voelen.

Ik laat je eerst genieten van een heerlijke spannende massage, om vervolgens een heerlijk intiem moment te hebben samen.

Ik hou ervan om jou te verwennen!

Reviews van Emma

"Vandaag 05-02 2024 heb ik een bezoekje gebracht aan Emma. Ze stelt je op je gemak en heel spontaan. Daarna is ze begonnen met een heerlijke erotische massage. Ze nam de tijd en begon me dan ook te pijpen. Toen kwam ze bovenop me zitten en het was geweldig !! Ik kom zeker bij Emma terug. "
site huizeSandra.nl
"22-05-2024 Ik ben vanavond bij huize sandra geweest en Emma heb me echt goed gemasseerd eerst me rug gedaan en ook me ballen en daarna moest ik op me rug liggen en toen deed Emma me lul masseren en toen ging g de condoom er op en voor dat ik het wist kwam ik snel klaar en dat was minder het had voor mijn dan later gemogen dat ik klaar kwam maar ik kom zeker weer langs Emma tot snel "
site huizeSandra.nl
"23-05-2024 Hoi Vandaag mijn eerste bezoek gehad in deze wereld en gekozen voor huize Sandra. Ik werd opgevangen in een aparte ruimte, dus discretie geboden, de beschikbare dames kwamen zich voorstellen en als laatste kwam Emma binnen. Een prachtige verschijning met vooral een prachtige uitstraling en Brabantse tongval. Ik wist meteen dat het Emma moest worden. Eenmaal boven werd ik enorm op mijn gemak gesteld en begonnen we na het douchen rustig elkaar te verkennen en verwennen. Eerst met een massage die steeds intiemer werd. Lekker gekletst, gespeeld en heerlijk over haar mooie D cup gespoten. Wat een ervaring. Een aanrader! Dankjewel lieve Emma. Met vriendelijke groet, R. C."
site huizeSandra.nl

Mail ons jouw ervaring met Emma